Business Coaching

Business Coaching
Wees iemand met wie je de rest van je leven wilt samenwerken.

Een zakelijk coachtraject kent vele thema’s of een combinatie daarvan. 
Hieronder zomaar een aantal regelmatig voorkomende onderwerpen waaraan jij er wellicht nog een paar kunnen toevoegen. 

Onder elk thema, elke vraag, ligt jouw eigen verhaal. 
Daarin ligt ook het voor jouw passende antwoord besloten.

Inzicht & Regie begeleid je met deze ontdekkingstocht en voorziet je van tools, zodat je je vraagstukken kunt oplossen en kunt veranderen wat je wilt veranderen. 

Hoe vergroot ik mijn zelfvertrouwen?
Hoe kan ik dingen minder persoonlijk aantrekken?
Hoe verbeter ik moeizame relaties op het werk?
Hoe kan ik om gaan met een conflict?
Hoe ga ik om met de hoge werkdruk?
Hoe kan ik het beter functioneren op mijn werk? Ik krijg mijn vinger er niet op.
Hoe krijg ik inzicht in wat het gedrag van een ander doet met mij, 
en wat mijn gedrag doet met de ander?
Hoe deal ik met stress en emoties?
Hoe leer ik beter om te gaan met Feedback geven/ontvangen?
Hoe wordt ik assertiever?
Hoe pak ik meer persoonlijk Leiderschap?
Hoe vergroot ik mijn werkplezier?
Hoe verander ik mijn persoonlijke uitstraling?
Hoe wordt ik beter in het stellen van prioriteiten?
Hoe verbeter ik mijn (non)verbale communicatie?
Hoe krijg ik meer inzicht in mijn onbewuste patronen?
Hoe ga ik om met mijn collega’s nu ik hun leidinggevende ben geworden?

Elke plek binnen de organisatie brengt eigen vraagstukken mee.
Uiteindelijk is geen weg hetzelfde, geen loopbaan gelijk en geen mens eender. 

Dat geldt ook voor de coachtrajecten en de vraagstukken. Niet iedereen stoot zich aan de dezelfde steen, alhoewel sommige stenen voor meerdere mensen een struikelblok vormen. Het belangrijkste is dat je jouw weg op jouw manier kunt bewandelen, zodat het bovenal een plezierige wandeling is. 
Inzicht & Regie loopt graag een stukje met je mee.

Coaching Leidinggevenden

Als coach begeleidt en ondersteunt Jacqueline het ontwikkelingsproces van zowel ervaren, als startende leidinggevenden. 

Samen met de leidinggevende observeert ze vanuit de helicopterview welke persoonlijke valkuilen herkent mogen worden, welke mogelijkheden ingezet kunnen worden en wat er verder nog nodig is om de gewenste situatie te creëren of te versterken.

Jacqueline is ook een klankbord voor startende leidinggevenden, en richt zich daarbij altijd op de diepere persoonlijkheidslagen. Je neemt je zelf tenslotte mee in alle situaties die het leven voor je in petto heeft. 

Of het nou over werksituaties gaat of over privé. En het één beïnvloedt vaak in grote mate het ander. In deze diepere lagen van hun persoonlijkheid ontdekten al vele leidinggevenden uit alle niveaus zowel aan de praktische als persoonlijke kant bruikbare sleutel-inzichten.

Kortom, bij Inzicht & Regie krijg je inzicht hoe je op een passende manier met je team, je (nieuwe) positie en jezelf kunt omgaan. Jacqueline Karelsen geeft je het inzicht om als leidinggevende op een authentieke manier de regie te pakken.

Referenties

Jacqueline was een perfecte match voor mij. Zij heeft mij tijdens elke sessie heel goed begeleid en ook heel goed geluisterd naar mijn vragen en me ondersteund door mijn persoonlijke situatie en ontwikkeling ook vanuit een andere kant te belichten. Ik heb dit als zeer fijn ervaren. Ik heb me altijd heel welkom en op m'n gemak gevoeld. Jacqueline heeft me met volle overgave geholpen en ondersteund en is ook oprecht betrokken geweest tijdens dit traject en dat waardeer ik enorm.

Jacqueline is een coach die mij vanuit haar expertise en gedrevenheid heeft geholpen. Zij kon snel analyseren en de vinger op de zere plek leggen. Jacqueline heeft me op respectvolle manier kunnen spiegelen, waardoor ik mijn eigen gedrag en houding sneller vanuit een ander perspectief kon zien en daarmee aan de slag kon gaan. Ik had bij de intake ook aangegeven dat ik snel stappen wilde maken en daarom ook de confrontaties niet uit de weg wilde gaan. Dit heeft Jacqueline goed opgepakt!

Ik beoordeel de kwaliteiten van de coach met: Zeer goed. Ze heeft mij geholpen tot de juiste inzichten te komen. Soms confronterend, maar op een goede manier. Ik heb er juist van geleerd. Ze oordeelt niet, maar ze helpt!

Ik heb zeker een grote ontwikkeling doorgemaakt en ben een heel eind gekomen met betrekking tot mijn doelstellingen. Belangrijk vind ik dat ik het vertrouwen heb dat ik genoeg gereedschap heb meegekregen om mijn doelstellingen binnen een redelijke termijn volledig te behalen.

Jacqueline benaderen voor een coachingstraject vond ik destijds spannend, maar het heeft me enorm veel opgeleverd. Vanwege Jacquelines professionaliteit, haar mensenkennis en empatisch vermogen, en haar enorme ervaring als coach, raad ik mensen uit mijn omgeving die vastlopen nu ook altijd aan met haar in gesprek te gaan.