Business Coaching

Business Coaching
Wees iemand met wie je de rest van je leven wilt samenwerken.

Een zakelijk coachtraject kent vele thema’s of een combinatie daarvan. 
Hieronder zomaar een aantal regelmatig voorkomende onderwerpen waaraan jij er wellicht nog een paar kunnen toevoegen. 

Onder elk thema, elke vraag, ligt jouw eigen verhaal. 
Daarin ligt ook het voor jouw passende antwoord besloten.

Inzicht & Regie begeleid je met deze ontdekkingstocht en voorziet je van tools, zodat je je vraagstukken kunt oplossen en kunt veranderen wat je wilt veranderen. 

Hoe vergroot ik mijn zelfvertrouwen?
Hoe kan ik dingen minder persoonlijk aantrekken?
Hoe verbeter ik moeizame relaties op het werk?
Hoe kan ik om gaan met een conflict?
Hoe ga ik om met de hoge werkdruk?
Hoe kan ik het beter functioneren op mijn werk? Ik krijg mijn vinger er niet op.
Hoe krijg ik inzicht in wat het gedrag van een ander doet met mij, 
en wat mijn gedrag doet met de ander?
Hoe deal ik met stress en emoties?
Hoe leer ik beter om te gaan met Feedback geven/ontvangen?
Hoe wordt ik assertiever?
Hoe pak ik meer persoonlijk Leiderschap?
Hoe vergroot ik mijn werkplezier?
Hoe verander ik mijn persoonlijke uitstraling?
Hoe wordt ik beter in het stellen van prioriteiten?
Hoe verbeter ik mijn (non)verbale communicatie?
Hoe krijg ik meer inzicht in mijn onbewuste patronen?
Hoe ga ik om met mijn collega’s nu ik hun leidinggevende ben geworden?

Elke plek binnen de organisatie brengt eigen vraagstukken mee.
Uiteindelijk is geen weg hetzelfde, geen loopbaan gelijk en geen mens eender. 

Dat geldt ook voor de coachtrajecten en de vraagstukken. Niet iedereen stoot zich aan de dezelfde steen, alhoewel sommige stenen voor meerdere mensen een struikelblok vormen. Het belangrijkste is dat je jouw weg op jouw manier kunt bewandelen, zodat het bovenal een plezierige wandeling is. 
Inzicht & Regie loopt graag een stukje met je mee.

Coaching Leidinggevenden

Als coach begeleidt en ondersteunt Jacqueline het ontwikkelingsproces van zowel ervaren, als startende leidinggevenden. 

Samen met de leidinggevende observeert ze vanuit de helicopterview welke persoonlijke valkuilen herkent mogen worden, welke mogelijkheden ingezet kunnen worden en wat er verder nog nodig is om de gewenste situatie te creëren of te versterken.

Jacqueline is ook een klankbord voor startende leidinggevenden, en richt zich daarbij altijd op de diepere persoonlijkheidslagen. Je neemt je zelf tenslotte mee in alle situaties die het leven voor je in petto heeft. 

Of het nou over werksituaties gaat of over privé. En het één beïnvloedt vaak in grote mate het ander. In deze diepere lagen van hun persoonlijkheid ontdekten al vele leidinggevenden uit alle niveaus zowel aan de praktische als persoonlijke kant bruikbare sleutel-inzichten.

Kortom, bij Inzicht & Regie krijg je inzicht hoe je op een passende manier met je team, je (nieuwe) positie en jezelf kunt omgaan. Jacqueline Karelsen geeft je het inzicht om als leidinggevende op een authentieke manier de regie te pakken.

Referenties

Jacqueline is niet confronterend, maar juist heel stimulerend. Ze weet heel snel de juiste oorzaak te vinden en kan door toepassen van bepaalde theorieën ook tot de kern komen. Tijdens de sessie maakte ze mij al enthousiast om de geleerde kennis in de praktijk toe te passen. Ik heb een heel fijn traject gehad bij Jacqueline.

Ik heb zeker een grote ontwikkeling doorgemaakt en ben een heel eind gekomen met betrekking tot mijn doelstellingen. Belangrijk vind ik dat ik het vertrouwen heb dat ik genoeg gereedschap heb meegekregen om mijn doelstellingen binnen een redelijke termijn volledig te behalen.

We hebben diverse werkwijzen gehanteerd. In beginsel moest ik wennen maar ze heeft me emotioneel geraakt en gemotiveerd om out of the box te denken, mezelf open te stellen en kwetsbaar te durven zijn. Ze was eerlijk, open en ik heb haar hulp de afgelopen maanden zeer gewaardeerd.
Ik heb me veilig gevoeld bij deze warme en hartelijke coach!

Al haar theorieën en technieken pas ik toe en die hebben er voor gezorgd dat ik trots op mezelf ben, dat ik zaken veel beter kan relativeren en dat ik positief denk.

Jacqueline is voor mij een fantastische coach geweest. Toen ik voor het eerst bij haar op gesprek kwam, was ik net begonnen aan mijn re-integratietraject op mijn werk. Inmiddels, 3 maanden later, ben ik weer full time aan het werk en heb eindelijk de regie over mijn leven. Jacqueline heeft mij echt het gevoel gegeven dat ik er niet alleen voor stond. Ze was er voor mij wanneer ik haar nodig had en hielp mij de oorzaak-gevolgrelaties beter te begrijpen. Ze heeft een groot inlevingsvermogen, mensenkennis en een hart van goud. Ook is ze niet bang om zichzelf kwetsbaar op te stellen. Dit heeft mij erg geholpen ook kwetsbaarheid te tonen en mezelf open te stellen.